آدرس:

دفتر البرز: کرج، رجایی شهر، خیابان قائم، نبش چهار راه انقلاب
دفتر قم: ۵۵متری عماریاسر،کوی ۳۷

تلفن:

09125689915 - 02532860967 - 02634550338
  • خیر ، خروجی تمامی اینورترهای سرعت متغیر AC این شرکت سه فاز بوده و نمی توان از این نوع اینورتر برای کنترل دور موتور تکفاز استفاده نمود زیرا عملا یکی از فازهای خروجی آزاد است.

بسته به پلاک موتور، در موتورهایی با ولتاژ 220-380 ولت، سربندی موتور در اینورترهای ورودی تکفاز (220v) به صورت مثلث و در اینورترهای ورودی سه فاز (380v) به صورت ستاره می باشد.
همچنین در موتورهایی با ولتاژ درج شده روی پلاک 380-660 ولت، سربندی موتور به صورت مثلث می باشد.

  • می توان از اینورترهایی که قابلیت اتصال انکدر دارند استفاده نمود مانند اینورترTECO A510 و با اتصال انکدر و ایجاد حالت حلقه بسته در سیستم عملکرد دو موتور را دقیقا همزمان نمود.

بله. با استفاده از ویژگی Auto run می توان اینورتر را در بازه های زمانی دلخواه و با فرکانس های متفاوت راه اندازی نمود. به عنوان مثال فرض کنید برای مثال در یک اینورتر S310 می خواهیم با روشن شدن اینورتر به مدت 10 ثانیه در جهت راستگرد با فرکانس 25 هرتز چرخش داشته باشیم و پس از آن به مدت 35 ثانیه حرکت در جهت چپگرد با فرکانس 40 هرتز داشته باشیم و پس از آن اینورتر خاموش شود. بدین منظور پارامترها را به صورت زیر تنظیم می نماییم:
-تنظیم حالت عملکردی Auto run بدین صورت که پس از یک بار انجام اینورتر خاموش شود با تنظیم پارامتر 13-00=1.(حالت دیگری نیز قابل تنظیم است که در آن اینورتر به صورت چرخه ای به عملکرد تنظیم شده ادامه می دهد.)
– وارد کردن فرکانس های مورد نظر در پارامترهای مربوطه، برای مثال 03-01=25Hz و 13-01=40Hz
-وارد کردن بازه های زمانی موردنظر در پارامترهای مربوطه، برای مثال 13-16=10s و13-17=35s
-انتخاب جهت چرخش. عدد 1 نمایانگر چرخش راستگرد و عدد 2 نمایانگر چرخش چپگرد می باشد پس داریم 13-32=1 و13-33=2
– انتخاب یکی از پایه های ورودی جهت فعال سازی حالت Auto run . برای مثال پایه ی S3 را برای این کار درنظر می گیریم. پس با تنظیم 01-02=9 و به محض اتصال پایه ی S3 به com اینورتر طبق برنامه تعیین شده آغاز به کار می نماید.

  • برای راه اندازی یک اینورتر 3 فاز می توان از تک فاز 380 ولت استفاده نمود. به شرطی که ولتاژ ورودی و جریان ورودی به میزان کافی به اینورتر برسد، اینورتر به راحتی به کار خود ادامه می دهد فقط ممکن است از لحاظ تامین جریان خروجی نسبت به حالت سه فاز کمی پایین تر باشد پس لازم است با توجه به کاربرد، برای ایجاد قابلیت عبور جریان بالاتر اینورتر قوی تری انتخاب شود.
  • به شرط تامین قطعی ولتاژ و جریان مورد نیاز ورودی اینورتر بله. فقط به علت تثبیت نبودن و وجود تغییرات احتمالی ولتاژ ژنراتور، ممکن است یک پیک ولتاژ ایجاد شود و منجر به ایجاد خطا گردد. در این حالت باید در ورودی کنترل فاز داشته باشیم تا در صورت وجود پیک ولتاژ، ورودی قطع گرددو اینورتر آسیب نبیند.

نویزها دارای انواع مختلفی می باشند. برای از بین بردن نویز تشعشعی از کابل های کاملا شیلد شده استفاده نمایید. در صورت وجود نویز هدایتی در مسیر برق ورودی کامپیوتر و یا PLC یک نویز فیلتر کامپیوتری نصب نموده یا از چوک در ورودی قدرت اینورتر استفاده نمایید.
برای اطلاعات بیشتر راهنمای اشنایی با انواع نویزها در اینورتر را در بخش مقالات مطالعه فرمایید.

  • زمانی که بار زیادی به موتور وصل بوده و موتور در حال حرکت باشد و به اینورتر فرمان توقف بدهیم بار موتور را می چرخاند ، یعنی حالت ژنراتوری ایجاد می شود و موتور چرخانده شده توسط بار ، ولتاژ زیادی تولید می کند . از طرف دیگر چون خازن های اینورتر توانایی تحمل ماکزیمم 400 VDC را دارند و ولتاژ بالاتر به آنها آسیب می رساند ، مدارات حفاظتی اینورتر فعال شده و خروجی قطع می شود و یا بطور اتوماتیک زمان Dec افزایش یافته تا ولتاژ تولید شده توسط موتور کاهش یابد بنابراین مدت زمان زیادی طول می کشد تا بار بایستد.برای جلوگیری از این حالت ( و برای داشتن یک توقف سریع ) از یک مقاومت ترمز استفاده می کنیم تا ولتاژ اضافی در مقاومت تخلیه شود.تصمیم گیرنده برای ورود مقاومت ترمز به مدار CPU مرکزی اینورتر می باشد. اما پیش از استفاده از مقاومت ترمز باید تغییراتی در پارامترهای اینورتر داده شود و حالت محافظت اتوماتیک را غیر فعال کنیم تا خروجی اینورتر قطع نشود و ولتاژ به سمت مقاومت ترمز هدایت شده و در آنجا تخلیه شود، تحت این شرایط موتور سریعتر می ایستد.
  • طبق طراحی های انجام شده توسط کارخانه ی اینورترهای TECO، در رنج های پایین اینورتر، مقاومت ترمز به طور مستقیم به پایه ی تعیین شده بر روی اینورتر برای این منظور اتصال می یابد اما در اینورترهای با رنج بالاتر( معمولا در رنج های بالای 30KW ) به علت بالا بودن میزان ولتاژ برگشتی، هیچگاه مقاومت نباید به طور مستقیم به پایه های + و – (P و N) متصل شود زیرا باعث حضور دائمی مقاومت ترمز در مدار می گردد و منجر به آسیب می گردد. پس در این وضعیت از یونیت ترمز استفاده نموده و مقاومت ترمز را مستقیم به یونیت اتصال می دهیم. در این وضعیت به جای CPU، این یونیت ترمز است که مسئول فعال کردن مقاومت ترمز در مواقع ضروری است.
  • در هنگام ارائه محصول توسط کارخانه مقدار و تعداد مناسب مقاومت ترمز و واحد ترمز ارائه می شود.مشخصات اصلی مقاومت ترمز شامل مقدار مقاومت (اهم) و مقدار توان(وات) می باشد و مشخصه ی مهم یونیت ترمز میزان جریان( آمپر) آن می باشد. برای اطلاع از مقدار مناسب این تجهیزات با ما تماس حاصل فرمایید.
  • نکته ی بسیار مهم در ارتباط با مقاومت ترمز این می باشد که میزان اهم اعلام شده برای هرمدل خاص اینورتر به هیچ وجه قابل جایگزینی نبوده و استفاده از مقاومتی با اهم بیشتر و یا کمتر از مقدار اعلام شده توسط کارخانه تحت هیچ شرایطی پاسخگو و قابل استفاده نمی باشد ومنجر به ایجاد خطای OV ویا آسیب زدن به مقاومت می گردد. اما در صورتی که میزان ولتاژ بازگشتی به سمت اینورتر بسیار بالا باشد، می توان از یک مقاومت ترمز با رنج “توان” بالاتر استفاده نمود. برای مثال می توان یک مقاومت Ω150 /400W را در صورت نیاز با یک مقاومت Ω150 /600W جایگزین نمود.

در زمان انتخاب اینورتر مناسب همواره باید این سه سوال را پاسخ دهید:
1- موتور شما چند کیلو وات یا چند اسب بخار است؟
هرگز کیلووات اینورتر را پایین تر از کیلووات موتور انتخاب نکنید. کیلووات درایو باید برابر یا بالاتر از کیلووات موتور باشد.
2-ورودی تک فاز یا سه فاز برای شما مناسب است؟
3- اینورتر برای چه کاربردی استفاده می شود؟

برای اطلاع از تمامی پارامترهای مهم در انتخاب یک اینورتر به مقاله ی “چگونه اینورتر مناسب خود را انتخاب کنیم” در بخش مقالات رجوع فرمایید.

این کار از نظر فنی صحیح نمی باشد زیرا در صورت بروز مشکل فقط در یکی از موتورها ممکن است سایر موتورها واینورتر آسیب جدی ببینند. درصورت خواست خوده مشتری میتوان درایو پیشنهاد داد ولی باید نکاتی را مدنظر داشت. باید درایوی که پیشنهاد می شود از مجموع کیلووات های موتور یک رنج بالاتر انتخاب شود. برای مثال اگر بخواهیم دو عدد موتور 1.5 کیلووات را به یک اینورتر سه فاز متصل نماید داریم:3 = 1.5+1.5 در نتیجه از 3 کیلووات یک رنج بالاتر یعنی 3.7 کیلووات پیشنهاد می دهیم. با توجه به کاربرد ممکن است حتی دو رنج بالاتر پیشنهاد دهیم.

نوع BCD قابلیت اتصال مقاومت ترمز را دارد. همچنین این نوع دارای یک رله(سوئیچ) خروجی می باشد که می توان آن را به گونه ای تنظیم کنیم که مثلا اگر خطایی در دستگاه اتفاق افتاد به یک آلارم یا چراغ هشدار وصل شود و آن را فعال کند. این رله کاربردهای دیگری نیز دارد. اما نوع D قابلیت اتصال مقاومت ترمز نداشته و رله خروجی نیز ندارد.

  • فن قطعه ای است داخل اینورتر که با روشن شدنش اینورتر خنک میشود. در کاربردهایی که دمای هوا زیاد است مانند نانوایی ها نیاز است درایو فن دار پیشنهاد شود. مدل S310 دو اسب بخار حتما فن دارد اما مدل های S310 یک اسب بخار و نیم اسب بخار به صورت سفارشی فن دار می شوند.
  • بله مدل های سری 510( A510، F510، E510) و همچنین درایو CV دارای نرم افزار می باشند.
  • اینورتر به صورت هوشمند میزان بار وارده به موتور را تشخیص داده و متناسب با همان بار، به موتور جریان می دهد و این جریان در بسیاری از مواقع از جریان نامی موتور کمتر است .
  • منظور از کی پد صفحه کلیدی است که روی درایو قرار دارد و برای وارد کردن تنظیمات استفاده می شود. گاهی نیاز است این صفحه جدا شود و در فاصله ای دور از بدنه ی اصلی اینورتر نصب شود. تمامی اینورتر های ما قابلیت جدا شدن صفحه نمایش دارد.
  • گاهی نیاز است اینورتر با سایر دستگاه هایی که در اطرافش است ارتباط برقرار کند و اطلاعاتی را رد و بدل کنند. تمامی اینورترهای ما قابلیت شبکه شدن به صورت MODBus با اینترفیس RS485 را دارند.
  • PID یک قابلیت است که به کمک آن می توان یک سری فرایندهای کنترلی ایجاد نمود. برای مثال زمانی که میخواهیم سطح آب یک مخزن همیشه ثابت بماند و مخزن خالی و یا سرریز نشود، می توانیم از این قابلیت استفاده نماییم. تمامی درایوهای ما به جز S310 دارای این قابلیت می باشند.
  • اینورتری که می توان به ورودی آن پالس اعمال نمود و دور رابه کمک این پالس کنترل کرد. اینورترهای MA7200، A510، MA510، F510، T310، MA610 و درایوهای قدیمی CV دارای ورودی پالس می باشند. همچنین درایو S310 و E310 را می توان به صورت سفارشی پالسی نمود.
  • در محیط هایی که نویز زیاد است یا ولتاژ کم و زیاد می شود از چوک استفاده می کنیم.دو نوع چوک داریم: چوک ورودی و چوک خروجی. باتوجه به مشکل مشتری و با مشاوره واحد منفی از هر یک از این دونوع پیشنهاد می شود.
  • این موتور برعکس موتورهای معمولی دارای سرعت چرخش خیلی بیشتری هستند برای مثال برای تراش و صیقل طلا استفاده می شوند. تمامی درایوهای ما قابلیت اتصال به موتورهای اسپیندل را دارند فقط باید مشخصات موتور مانند ولتاژ، فرکانس و یا دور آن ها دقیقا سوال شود.

HMI با رنج وسیعی از برندها به راحتی ارتباط می گیرد. مانند
اِمرسان ، آلِن برادلی، دلتا، پاناسونیک، اُمرُن، زیمنس، میتسوبیشی، تکو، فَتِک، ال جی، ویگور، دانفوس و……

  • پروتکل های مدباس Modbus، پروفیباس Profibus، اترنت Ethernet
  • بله برند تتا دارای دو ورودی پالس 200 کیلوهرتز، 4ورودی پالس 10 کیلوهرتز و دو خروجی پالس 200 کیلوهرتز می باشد.
  •  

بسته به حجم برنامه نویسی و قابلیت های مورد نیاز پروژه میتوان از هر دو PLC و Mini PLC استفاده نمود. تمامی قابلیت های یک PLC در ابعاد کوچکتر در مینی PLC قابل دستیابی است.
مینی PLC ها برای کاربردهای برنامه نویسی پیچیده مناسب نیستند.

  • بله مینی پی ال سی های تکو دارای نرم افزار اختصاصی خود هستند که بسیار ساده است و کسانی که با مینی پی ال سی های لوگو کارکرده اند به راحتی می توانند با این برند نیز کار کنند.